"I DID THEN WHAT I KNEW HOW TO DO. NOW THAT I KNOW BETTER, I DO BETTER."

- MAYA ANGELOU

executive coaching

VerksamhetsUTVECKLING

Hem

Med en bred och internationell karriär som spänner sig över 8 länder på 3 kontinenter har det varit en händelserik resa. Karriärmässigt har jag över 25 års erfarenhet från stora verksamheter som Scandic, Samsung, Crystal Cruises, DFDS och Copenhagen Airports i befattningar som projektledare, försäljning- och konferenschef, marknadsansvarig och driftschef, samt mindre företag som Kompetensakademin Norden där jag i 3,5 år utbildade ledningsgrupper, chefer och anställda i personlig- och möteseffektivitet.

Det finns dock inget så nyttigt för den egna utvecklingen som en livskris. Min skedde 2001 när jag förlorade mitt jobb i en omorganisation efter vi att fick en ny direktör. Det var tufft för en ambitiös, ung kvinna vars värsta mardröm var att förlora jobbet - för vem var jag utan en titel?

Idag är jag ytterst tacksam för den upplevelsen.

Det var början på ännu en mäktig, spännande och transformerande resa, som ledde till att jag sedan 2013 driver mitt eget företag, On Equal Terms. Nu hjälper jag andra som också vill utvecklas genom att ta ett radikalt ansvar för både liv och karriär och leva med avsikt för att hitta både glädje och mening i vardagen.

Jag är djupt engagerad i livets frågor och att skapa inre ro. Det är viktigt för mig att jag arbetar med de som verkligen vill åstadkomma en förändring och som känner sig motiverade för att arbeta med en coach och göra det som krävs för att uppnå ett bestående resultat.

Jag använder en form av coachning som heter Katalyserande Coaching© vilket kombinerar coachning enligt ICF's kärnkompetenser med NLP, Neuro Linquistic Programming, dvs. hur språket och de ord vi använder påverkar beteendet.

Jag är certifierad Ledarutvecklare, certifierad NLP Business Communication Practitioner, diplomerad Professionell Coach på pcc nivå enligt ICF, certifierad JobMatch Talent Specialist och diplomerad Affärsinriktad Projektledare från IHM och i grunden har jag en Hotel Management utbildning från Hosta (numera Glíon) i Schweiz.

Engelska är mitt modersmåloch jag pratar även flytande svenska och danska.

‍‍‍‍‍‍‍‍‍"if you hear‍‍‍ a voice within you say 'you cannot paint' then by all means paint and that voice will be silenced."

-vincent van gogh

"leadership is when you can hold the space for the brilliance of other people."

- M. Williamson

On Equal Terms | Suzanne Lång |  426 51 Göteborg |  sl@suzannelang.com |  +46 (0)702 45 71 45

Copyright © 2017 On Equal Terms  All rights reserved

MIN BAKGRUND OCH VARFÖR JAG JOBBAR MED COACHING

Ring mig på 0702 45 71 45 eller skriv nedan:

‍‍‍‍‍‍on equal terms

suzanne Lång  |  0702 45 71 45   |  Sl@suzannelang.com


HUR

Download: Informationsblad med priser 2017.pdf

MIN METOD

lEadership is about going somewhere.

oM /kONTAKT