Banner shadow
 • Alla‍‍‍ får uppleva att ingen är ensam om sina tankar, rädslor, bekymmer och drömmar och att andra står inför lika eller liknande utmaningar som man själv gör.
 • Att få en bättre förståelse för vad det personliga ledarskapet innebär och få med sig ett antal verktyg som kan användas livet ut.
 • Att fördjupa den existerande relationen med varandra och öppna upp för en ökad förståelse för varandra.
 • Att skapa en trygg miljö där vi utforskar våra värderingar.
 • Att bli varse om den inre dialogen som styr oss både medvetet och omedvetet.
 • Att få en större förståelse för varför det är så viktigt med att ha mål.
 • Att stärka sin självkänsla och öka sitt självförtroende - och förstå skillnaden.
 • Att bli inspirerad, motiverad och uppleva en stark känsla av framtidstro!

Målet med workshopen‍‍‍

‍‍‍On Equal T‍‍‍erms

On Equal Terms är en annorlunda workshop i personlig‍‍‍t‍‍‍ ledarskap speciellt skapad för dialog mellan unga och vuxna i en miljö som inbjuder till gemenskap, utveckling och förtroende. Människor som mår bra, presterar bäst. Genom att vi stärker det personliga ledarskapet ökar inte bara vår ledarförmåga, utan även kvaliteten av våra relationer, vår kommunikation och livet i sin helhet.

VARBERG       MAJ 2018 -KOMMER SNART‍‍‍!  

Värderingar
Våra värderingar speglar d‍‍‍et som är viktigt och riktigt för oss. Att agera utifrån sina värderingar innebär att kunna sätta gränser och agera med integritet.

Mål & Mod‍‍‍‍‍‍
Utan mål känns allt meningslöst och vi får ingen riktning i vardagen eller livet. Har vi ingen aning om vart vi ska gå eller vad vi vill uppnå, går vi bara runt och ifrågasätter varför vi inte kommer någonstans.

The most p‍‍‍owerful leadership tool you have is your own example.

Detta pratar vi om...

On Equal Terms | Suzanne Lång | Göteborg |  sl@suzannelang.com |  +46 (0)702 45 71 45

Copyright © 2017 On Equal Terms  All rights reserved

Ska vi bli framtidens ledare måste vi först kunna leda oss själva. Desto yngre vi är när vi blir medvetna o‍‍‍‍‍‍m det viktiga personliga ledarskapet, dvs. hur vi agerar, hur vi kommunicerar och hur vi tar ansvar, desto större är sannolikheten är det att vi kommer att lyckas med det vi vill i framtiden.

För G‍‍‍enerationerna Samman

On Equal Terms för generationerna samman och bjuder in till något‍‍‍ så enkelt, men ovanligt, som att samtala om viktiga ämnen tvärs över generationsgränserna. I en faciliterad miljö tar vi lärdom av varandra genom olika interaktiva övningar som utförs på ett lätt, roligt och engagerande sätt.

jhkshja

Under dagen får alla deltagarna - både unga och  vuxna - insikter och kunskap som utvecklar och stärker det personliga ledarskapet. Deltagarna får inte bara teori utan även en unik inblick i varandras liv på ett sätt som de annars inte haft möjlighet att få. Det är win-win för alla och ingen lämnas oberörd.‍‍‍‍‍‍

Har du ett barn mellan 16 - 25? Vill ni göra något kul tillsammans? Upplev en workshop som handlar om ledarskap, framgång och glädje tillsammans. En workshop om det personliga ledarskapet som är relevant och nyttigt oavsett ålder - och som samtidigt stärker ert förhållande.‍‍‍

Gränser
Studier bekräftar gång på gång att de mest generösa och gladaste människor är de som har de tydligaste gränser. G‍‍‍ränser definierar oss. De definierar vad är ”jag” och vad är "inte jag”. När jag vet var jag slutar och någon annan börjar kan jag lättare ta ansvar för mitt och låta andra ta ansvar för sitt.

Tillit & Kommunikation
Tillit skapas inte av en enda stor händelse, det är en process som vanligtvis byggs över tid och handlar om små, enkla handlingar i vardagen och hur vi väljer att kommunicera‍‍‍ me‍‍‍d och om varandra.

Map pin

På Lika Villkor

Under workshopen deltar alla på lika villkor - ingen är mentor till den andra - alla bidrar på sitt sätt eftersom alla har något helt unikt att bidra med, oavsett ålder.

jhkshja

Resultatet blir intressanta och rentav upplysande samtal som öppnar upp för nya insikter om oss själva samt ger en ökad förståelse för andra. Magin som uppstår ligger i öppenheten, förtroendet, kunskapsöverföringen, nya relationer som skapas och de redan existerande relationer som utvecklas och stärks.j

Och Viktigast Av Allt...

...är den ömsesidiga förs‍‍‍tåelsen som uppstår: Att oavsett ålder är livet en evig process och inför varje ålder står nya utmaningar - vi blir helt enkelt aldrig färdiga.

k

GÖR NÅGOT ‍‍‍ANNORLUNDA TILLSAMMANS!

Motivation
Motivation är det som driver dig mot ett mål, det som får dig att stiga upp på morgonen och som får dig att kämpa dig igenom tuffa tider. Att hålla sig motiverad kan bara komma ‍‍‍inifrån dig och finns ‍‍‍när du känner att det finns en mening med det du gör.

VEM ÄR JAG ?

‍‍‍Suzann‍‍‍e Lång

Jag är en superengagerad, certifierad ledarutvecklare och professionell coach som arbetar med ledar- och verksamhetsutveckling i vardagen. 2011-2012 utbildade jag mig dessutom till facilitator av ett empowerment program för ungdomar i San Diego USA etablerad i 1994 som heter Motivating the Teen Spirit. Med andra ord så ‍‍‍jobbar jag både med dagens ledare och framtidens ledare.

Min bakgrund är bred och internationell och spänner sig över 8 länder på 3 kontinenter. Karriärmässigt har jag över 25 års erfarenhet från stora verksamheter som Scandic, Samsung, DFDS, Copenhagen Airports och mindre som Cross Promotion i befattningar som projektledare, försäljningschef, konferenschef, marknadsansvarig och driftschef. I 3,5 år hade jag även nöjet att utbilda ledningsgrupper, chefer och anställda i personlig- och möteseffektivitet som konsult hos Kompetensakademin Norden. Jag sitter med på styrelsen på Values Academy, som är en ideell förening med fokus på värderingar där vi utbildar och vill inspirera värdedrivna människor och organisationer till utveckling.

Du kan läsa mer om mig här eller här           och du är hjärtligt välkommen att ringa och prata med mig personligen om du har frågor  på 0702 45 71 45.

Dag 2: söndag, den 26‍‍‍ november 2017

7:30 -9:00 Frukost serveras under dessa tider

9:00 - 13:00 Workshop

13:00 Avslutning med lätt lunch

Dag1: lördag, den 2‍‍‍5 nove‍‍‍mber 2017

9:00 - 10:00 Ankomst och inlogering med fika

10:00 - 13:00 Workshop

13:00 - 14:30 Lunch

14:30 - 18:00 Workshop

18:00 - 19:30 Gemensam matlagning

19:30 - 21:00 Middag med (lugna) aktiviteter‍‍‍

Investeringen/pris är:

- Kr. 2 500,00 för två personer, 1 vuxen och 1 barn 16+

- Extra person kr. 1 ‍‍‍25‍‍‍0,00

Detta Ingår:

 • Allt material
 • Fika vid ankomst
 • Lunch
 • Middag
 • Övernattning
 • Frukost
 • Fika
 • Lunch

Om du hellre vill ha en faktura

Nöjd kund garanti

100% pengar tillbaka ‍‍‍om inte du‍‍‍ är nöjd

‍‍‍Datum, Tider & Schema

Din Historia
Det är först när vi äger både det goda och det svåra i vår historia som vi s‍‍‍jälva‍‍‍ kan bestämma hur vi vill att historien ska utvecklas framöver.

Vart ska vi vara?

Vi har hyrt hela Ästad 4H-gård i Varberg för helgen - hela gården är för oss.

Naturskönt belägen läger- och kursgård. Vackert inramad av den centralhalländska bokskogen och bara några minuters naturskön promenad från två sjöar, ligger denna lugna, trivsamma lägergård. I närheten finns flera vandringsleder och utflyktsmål.  (Det finns ingen djurverksamhet på Ästad 4H-gård.)

Byggnaden hyser en kurslokal, matsal, samlingsrum med soffor och ett stort och lättarbetat kök med snabbdiskmaskin. Det finns flera duschrum, med en resp två duschar, fem toaletter, fem sexbäddsrum, två fyrabäddsrum och fyra tvåbäddsrum – totalt 46 bäddar (varav två handikappanpassade). Mellanvåningen är handikappanpassad med ramp, sovrum och stor toalett med dusch.

Adressen är Ästad 4H-gård, Ästad 5, Tvååker. För mer information om gården läs r.

Min vision är en värld där alla människor är så trygga i sig själva att de vågar vara sig själva i alla lägen och att de tar för sig av allt livet har att erbjuda utan att behöva kränka eller förstöra för någon annan.

Tacksamhet

Tillit

Mod

Helhjärtad

Viktigt för mig:

Min vision:

HEM

EXECUTIVE COACHING

OM/KONTAKT

FÖRELÄSNINGAR & WORKSHOPS