marbled-light
Januari 2024 (3)

Kom och var med oss! Det spelar ingen roll var eller när du hoppar in - texten möter dig precis där du är. 

Här hittar du ett varmt och tryggt ställe att landa varje torsdag från 20:00 - 21:15. Varmt välkommen. 

  • När: Varje torsdag kväll. Här finns inget behov att följa en strikt läsordning – du kan ansluta närhelst det passar dig och kan du inte varje torsdag är det inget förlorat. 
  • Tid: 20:00 - 21:15 CET 
  • Varaktighet: 75 minuter
  • Var: Digitalt via zoom
  • Kostnad:  kr. 250 per månad inkl. moms
  • Vi spelar inte in våra läsningar för att alla ska kunna känna sig trygga och kunna bidra med frågor och insikter. 
  • Beställ boken här. Du kan köpa boken i bokform eller via Kindle. Om du vill avvakta för att se om detta är ett forum för dig är det helt ok då jag lägger in texten vi läser i chatten.
  • Zoomlänken får du via ett mail när du anmäler dig.
  • Pengarna tillbaka inom en månad om du känner att det inte är ett forum för dig. Det är inte en läsning för alla. Förstå gången är väldigt annorlunda, andra gången kan du kanske börja ana möjligheterna, vid tredje tillfället vet du mer och vid fjärde tillfället vet du helt naturligt om det är något för dig eller inte. 

En Kurs i (av) Kärlek är mer än bara en bok. Den är en förmedling. Den är en katalysator. Den introducerar ett nytt sätt att vara och leva. Den väcker ditt medvetande och du kommer att börja lära känna dig själv på ett nytt sätt, genom sanningen om vem du är, fri från sinnets (tankens) uppfattningar och domar. 

Här finns ingen press att följa en strikt läsordning – du kan ansluta närhelst det passar dig.

Missade läsningar är inget hinder, för varje nytt möte med boken avslöjar nya insikter. 

Oroa dig därför inte om du inte kan vara med varje torsdag eller om vi redan har påbörjat boken när du vill anmäla dig.

Det blir perfekt var du än börjar och meningsfullt för just din resa.

Bokklubb:
En Kurs i (av) Kärlek

Fastän vi startade i februari är det inget hinder för att vara med. Det finns ingen strikt läsordning. 

En Kurs i (av) Kärlek är mer än bara en bok. Det är en alltomfattande kurs i att lära känna sig själv, en källa till förståelse som leder till förändring, en inbjudan till ett nytt sätt att leva och vara i världen.

En Kurs i (av) Kärlek är inte en bok att 'lära' sig, utan det är en följeslagare för hela livet som avslöjar sitt mästerliga innehåll varje gång du öppnar den. Du kan bläddra upp på vilken sida som helst och uppleva meningsfullheten. Det är en resa som kan pågå resten av livet och berika dig med nya perspektiv varje gång du återvänder till dess sidor. 

Kärlek kan varken undervisas eller läras. Om du fortsätter att se dig själv som någon som saknar något, som inte är hel, som ständigt söker att få eller bli något du ännu inte har eller är, kommer du aldrig kunna känna igen helheten i vilken du redan existerar. Syftet med denna kurs är därmed att fastställa din identitet. Vikten av detta syfte kan inte underskattas. 

Möjligen tror du att du redan har en god förståelse för dig själv. Du vet ditt namn, din nationalitet, ditt yrke, dina talanger, dina färdigheter, din familjs historia och du är medveten om dina personliga egenskaper, styrkor och svagheter.

Men om detta verkligen vore svaret på frågan "Vem är jag?" skulle du vara fri - du skulle inte känna skuld, skam och ånger, uppleva tvivel eller känslor av otillräcklighet. Stress och ångest och oro inför framtiden skulle inte dyka upp hos dig och ej heller känslor av tomhet eller ensamhet. Du skulle leva i inre frid och känna dig trygg. Du skulle inte behöva lägga skulden för det du upplever i ditt liv på andra människor eller omständigheter. Är det så du är?

En Kurs i (av) Kärlek visar att vårt lidande endast uppstår av en enda anledning - separationen från vårt sanna jag. 

I ögonblick som dessa, när så många upplever ångest, ensamhet och hopplöshet, vill jag erbjuda en trygg hamns där En Kurs i (av) Kärlek hjälper oss återansluta till hjärtats intelligens.

En Kurs i (av) Kärlek är ett mästerverk som försiktigt leder läsaren till medvetenheten om Enhet (eng. Unity), något som inte kan läras, utan endast avslöjas från sanningen som bor inom oss. 

Om du söker att connecta till en känd men glömd Sanning kommer du att känna att den här boken var skriven bara för dig - för det var den. Den här boken kommer att föra dig till en tid av ömsinthet, där du kan omfamna alla dina känslor och återta din frihet och bli en skapare av ditt eget liv. Fördjupa dig i sidorna av En Kurs i (av) Kärlek och låt den guida dig till en metaforisk bergstopp, där du kommer att tillbringa fyrtio dagar och nätter i sällskap av tidlös visdom. Den här resan påminner oss om att vi inte behöver vandra genom livet som om vi vore avtrubbad och frånkopplad från våra känslor.

Den uppmanar dig endast att pausa, ge sinnets tankar vila och trampa in i en värld främmande för sinnet men älskad av hjärtat. Här kommer du att börja känna igen din äkta själv och uppleva undervisningen som hjärtats eget språk.

En Kurs i (av) Kärlek, i sin mästardom, omfamnar alla de fragment av oss själva som vi tidigare har förkastat och gör att vi kan sträcka ut denna omfamning till alla som vi möter.

Terms

Copyright © 2024
sl@suzannelang.com  |  +46 (0) 702 45 71 45  |  www.suzannelang.com