H U R   J A G   J O B B A R 

Inga coaching modeller, bara ifrågasättande. 

Jag använder verken modell- eller teknikdrivna metodiker i min coaching eller mina utbildningar, för det skapar endast mer tänkande. 

Jag föreskriver inte specifika system eller delar ut diverse strategier för att hantera t.ex. stress, oro eller ångest, för de skapar också endast mer tankar. 

Istället bjuder jag in dig till att se källan till dina upplevelser.

Jag hjälper dig utforska själva tankens natur, som fungerar likadant för oss alla. Det jag förespråkar är att endast genom din egen direkt upplevelse får du livsförändrande insikter, inte genom teori. Din egen erfarenhet leder till hållbara förändringar när det gäller din hälsa och ditt välbefinnande. När du väl upptäcker tankens natur kan du inte o-se det igen.

Lite om mig...

Bakom mig hade jag haft ett internationellt liv som hade spännt över 8 länder på 3 kontinenter med 12 års erfarenhet inom globala företag och organisationer. Jag kom från ett kärleksfullt hem, hade levt och rest världen runt, jag var utbildad, ambitiös och flitig, tjänade bra och hade många fina vänner. Utanpå hade jag tillsynes världens självförtroende, men inom mig kämpade jag med en djup och oändlig förvirring över hur livet skulle levas.  Jag kunde bara inte begripa varför jag var så olycklig i livet och att jag alltid kände mig lite 'mindre än' alla andra. Det var en gåta, ett mysterium för mig - jag var väl bara sådan, resonerade jag.

I 2001, när jag var 36 år, sprack fasaden. Jag förlorade mitt jobb i en organisationsändring och att förlora jobbet var min värsta mardröm - det jag fruktade mest här i hela livet. Det var otänkbart. Djup, överväldigande skam. Bevis för att jag inte dög. Jag var arbetslös för förstå gången i mitt liv. Två månader senare blev jag med barn med en man som inte skulle vara en del av vårt liv. Hur i hela världen kunde detta vara mitt liv? Det var så overklig en verklighet och så långt ifrån hur jag hade föreställt hur mitt liv skulle vara som det bara kunde bli. 

Det visade sig dock (såklart!) att allt detta var det bästa som någonsin kunde hända mig och jag är ytterst tacksam för allt det förde med sig idag.

Jag var utmattad, men visste inte då att det berodde på att jag var ständigt i överlevnads-mode. Försökte ihärdigt att vara den personen jag trodde att jag "borde" vara. Jag förstod inte heller att jag hade mängder av påhittade förväntningar och helt orimliga krav på mig själv - och ännu fler påhittade föreställningar om vad andra förväntade av mig.


Sett i backspegeln var det oundvikligt att mitt liv kraschade som det gjorde. Så många år av att försöka passa in: Att vara ’någon’. Genom min kris berättade livet väldigt tydligt för mig att jag behövde ändra något. Evidensen var tragiskt uppenbar.

"Bara för att du tänker det betyder det inte att det är sant" sa min terapeut till mig en dag. Vad?! Mina tankar är inte sanna? Insikten var överväldigande och det tog bokstavligen luften ur mig.

Dessa 8 ord kastade mig in i ett sökande efter sanning. Om mina tankar inte var sanna, vad var då sant? Det var början på en obeskrivlig fascinerande resa på snart 24 år, som har lett till en djup förståelse för tankens natur och hur vi tror på det som aldrig kan vara sant, men som känns så verkligt. En resa som har tagit mig långt över Malcolm Gladwells omtalade 10 000 timmar av studier inom psykologi, filosofi, teologi, spiritualitet och ledarskapsstudier. En resa som än idag och varje dag ger mig nya insikter in i just tankens natur och hur tankar skapar en upplevd, men ej verklig, separation från vår sanna natur och kallar det för "jag".

Inget jag någonsin har läst eller studerat har varit mer kraftfullt än min direkt upplevelse av tankens illusoriska natur och sanningen kring vem jag är. Det kan inte läras, det måste upplevas. Därför erbjuder jag inga metoder, modeller eller teorier - jag erbjuder en direkt upplevelse av ditt sanna jag. 

Med flera certifieringar inom coaching och ledarutveckling har jag coachat och undervisat i olika personlig utvecklings modaliteter sedan 2012. Engelska är mitt modersmål, men jag talar både svenska och danska lika flytande. Jag är stolt mamma till en underbar dotter, som jag uppfostrade helt på egen hand, och vi har en fluffig liten hund. 


Boka ett samtal med mig! Till mina tjänster och priser
Suzanne Lång

“Själv har jag lärt mig att jag har, och har alltid haft från början, allt jag behöver inom mig och bara genom att vara människa är jag perfekt.”

Stenungssund

Suzanne Lång

“Jag känner mig så trygg med Suzanne och det lyser verkligen igenom hur passionerad hon är för sitt arbete och att hjälpa. Hennes engagemang för mig och känslan av att hon verkligen lyssnar, är intresserad och engagerad i allt vi pratade om var äkta. Hon har gjort mig mycket mer medveten om mina tankar på ett sätt som jag aldrig har tänkt på tidigare. I mitt jobb jobbar vi mycket med motiverande samtal och funderingar mm, men sättet som Suzanne fick mig att förstå detta är något helt annat och så hjälpsamt i mitt jobb också. Fantastisk!”

Göteborg

Suzanne Lång

“Tack vare Suzannes coaching har jag landat i ett tillstånd av inre frid trots att livet stormar runt mig. Det är stort att kunna medvetet välja fred istället för att omedvetet släppa in stormen inombords. Det är förändring på riktigt.”

Göteborg

Skapa gärna kontakt!

Tack för att du kontaktar mig - jag återkommer så snart jag bara kan. Bäst hälsningar, Suzanne