Välkommen till
en fängslande,
häpnadsväckande
och befriande
utforskning av
tankens natur.

Jag bjuder in dig till en lugnare tillvaro genom att upptäcka och uppleva den
alltomfattande roll som tankar & övertygelser spelar i din upplevelse av livet.
Häri ligger nyckeln till ett friare, lugnare och mer autentiskt liv.

Läs mer om min bokklubb En Kurs i Kärlek!

 

Stabilitet och harmoni i livet kommer när vi förenar sinnets kraft (intellektet) med hjärtats kraft (intelligens) och helhjärtad omfamnar
det som är.

Jag heter Suzanne och genom coachning, samtal, kurser, min egen podcast, föreläsningar och en bokklubb syftar jag till att skapa medvetenhet kring tankens illusoriska, kluriga och vilseledande natur och den allomfattande roll som medvetna tankar och omedvetna övertygelser spelar i hur vi känner och upplever oss själva, andra och världen omkring oss.

De flesta av oss har hundratals, om inte tusentals, historier som vi berättar för oss själva varje dag. Dessa mestadels omedvetna berättelser, skapade av tankar och övertygelser, driver oss och definierar vilka vi är. Det kluriga är att dessa berättelser uppstår i form av ett ”jag”, som i sig också är skapad av tankar, vilket inte bara försvårar avslöjandet, men kan vara oroande.

Dessa inlärda tankar och övertygelser är fundamentet för hur vi ser oss själva, andra och världen på vårt helt unika sätt. Eftersom tankar känns så verkliga, tar vi tyvärr dessa berättelser som sanningar och hittar lätt "bevis" på legitimitet, som bara skapar förvirring. När vi accepterar dem som sanningar - utan att ifrågasätta dem - lider vi på otaliga sätt, som stress, oro och ångest och mindervärdskomplexer.

Att bli varse om detta fenomen är början på ett liv i harmoni med vad som faktiskt är och förmågan att omfamna allt som uppstår.

Boka ett samtal med mig för att lära dig mer – det är helt gratis och kan vara början på en helt ny relation med det du kallar "jag".Ett mer harmoniskt liv börjar med ett samtal.

Leadership Coaching (English)Welcome to a journey of leadership that goes beyond the usual and steps into the extraordinary – where the power lies not in mastering external strategies, but in the profound exploration of the mind. Are you ready to step into the unknown and redefine your leadership journey?  

Privat Coaching (Svenska)

Lever du med återkommande känslor av ångest, oro och stress?Att förstå tankens natur innebär att leva med ökad lätthet och en djup känsla av connection och harmoni med sig själv, med andra och med livets eviga, föränderliga flow. Är det dags att bli vän med dina tankar?


Några uttalelser...

 • Suzanne Lång

  “Suzanne förmedlar detta svåra ämne på ett mycket entusiastiskt, bra och tydligt sätt. Hon brinner verkligen för ämnet och att hjälpa sina medmänniskor. Hon är verkligen så generös med både sin kunskap, sina erfarenheter, sin tillgänglighet och sin djupaste välvilja mot oss deltagare. Jag kan varmt rekommendera denna kurs för dig som söker verktyg att hantera dina belastande och jobbiga tankar på ett bättre mer rofyllt sätt.”

  (Deltagare på min 5-veckors live kurs “Du på 9”)

 • Suzanne Lång

  “Tänk att något som låter så enkelt och självklart kan vara så svårt. Med Suzannes varsamma och målinriktade coachning har jag gått igenom en stark och inspirerande utvecklingsresa och fått en viktig pusselbit som jag inte ens hade förstått att jag saknat. När poletten väl trillade ner kom tårarna. Insikten var så stark och djup och har förändrat mig och min inställning till livet i stort.”

  Göteborg

 • Suzanne Lång

  “Det känns så tryggt att lyssna på dig. Det du har att säga känns så viktigt och rätt och din egen trygghet skänker ett lugn och en trovärdighet åt alltsammans.”

  Gymnasielärare, Ingenjör

 • Suzanne Lång

  “Suzanne är fantastisk. Hon har ett helt holistisk synsätt på sin coachning och ser dig verkligen som du är. Hon hjälpte mig att se igenom det som jag tyckte var utmanande, och hjälpte mig att känna igen styrkor där jag såg svagheter. Men framför allt vågade hon att utmana mitt sätt att tänka och få en att se från nya perspektiv, vilket kan vara riktigt obekvämt ibland, men ack så givande och hjälpsamt! Den resan jag gjorde med Suzanne som coach har varit så värdefullt, både för mig som chef i mitt arbete och i mitt privatliv.”

  Platschef


Ladda ner vår gratis e-bok
“Pointers to Freedom”!

Vi är 17 personer från 5 olika kontinenter som alla på något vis jobbar med välmående och förändring utifrån tankens kraft och medvetenheten som allt uppstår i.

Vi har alla bidragit med var svar på frågan:

“För någon som är intresserad av Icke-Dualitet och Frihet, vilket är ditt bästa nuvarande “råd” eller budskap?”

Här finner du 17 olika svar som alla pekar i samma riktning: Frihet från rädsla, stress och ångest.


Ladda ner gratis!
Cover pointers free ebook